Nyheter - Onyx Home - Eiendom Tyrkia

 • Boligsalgsstatistikk i januar 2023 i Tyrkia

  Ifølge det tyrkiske statistikkinstituttet (TUIK) økte boligsalget i januar med 10,6 % sammenlignet med samme måned i fjor. Antalya tok førsteplassen i å selge hus til utlendinger ved å selge 1592 hus. Etter russiske statsborgere er Iran med 526 boliger, Irak med 229 og Ukraina med 157 boliger i neste rekke.

  Details

 • Skjøtekostnad i 2023

  Skjøtekostnad i 2023

  Details

 • Det er gjort endringer i de tyrkiske statsborgerskapslovene, ved å skaffe eiendommer verdt minst 400 000 dollar.

  Det er gjort endringer i de tyrkiske statsborgerskapslovene, ved å skaffe eiendommer verdt minst 400 000 dollar.

  Details

 • Typer eiendomsskjøter (Tapu) i Tyrkia

  Typer eiendomsskjøter (Tapu) i Tyrkia

  Details

 • Ringe energiregninger i Tyrkia - OnyxHome

  Ringer energiregninger i Tyrkia

  Details

 • Innhenting av vandelsattest

  Slik får du et gratisspill

  Details

 • Vilkår for å få permanent opphold i Tyrkia ved å kjøpe en eiendom på mindre enn $ 250 000

  Vilkår for å få permanent opphold i Tyrkia ved kjøp av eiendom mindre enn $ 250 000 Gitt viktigheten av å få permanent opphold for noen utenlandske statsborgere som bor i Tyrkia, vil vi ta opp dette problemet i dag. Vi ser først på forskjellen mellom statsborgerskap og fast opphold, og deretter hvordan man finner det.

  Details

 • Tips om hvordan selge eiendom kjøpt av utlendinger i Tyrkia

  Tips om hvordan selge eiendom kjøpt av utlendinger i Tyrkia

  Details

 • Typer stipend i Tyrkia

  Tyrkia er et av de attraktive reisemålene for internasjonale studenter. Fordi dokumentene tildelt av dette landet er godkjent av de fleste europeiske og amerikanske land. Derfor er det en passende bro for å overføre fortsettelsen av liv og arbeid til de beste landene i verden. Det som kan oppta publikum i mellomtiden er mengden skolepenger i Tyrkia. Imidlertid kan søkeren studere i Tyrkia gratis eller delvis gratis ved å motta stipend.

  Details

 • Den siste tyrkiske oppholdsloven er 1. desember 2021

  Fra og med 15. februar 2021 er reglene for utsendelse av dokumenter for mottak av turistovernatting endret, og du må personlig oppsøke boligen til ditt bosted for å sende dokumentene. Fortsetter. . .

  Details

 • De siste endringene i lover om eiendomskjøp i Tyrkia i 2022

  De siste endringene i lov om eiendomskjøp i Tyrkia i 2022: De siste endringene i lov om eiendomskjøp for alle utlendinger som søker om å kjøpe eiendom i Tyrkia i 2022, har endret seg. Denne loven sier at hvis en utlending kjøper eiendom i Tyrkia, må han kjøpe den i utenlandsk valuta (euro, dollar, etc.), og han må selge den importerte valutaen til sentralbanken gjennom tyrkiske banker og til gjengjeld Valuta...

  Details

 • Dokumenter som kreves for å konvertere et førerkort til et tyrkisk førerkort

  Dokumenter som kreves for å konvertere et førerkort til et tyrkisk førerkort Pass, tyrkisk oppholdskort, førerkort for opprinnelse, 6 bilder, vitnemål og vitnemålsutskrifter Merk at alle disse dokumentene må være gyldige.

  Details