Nieuws - Onyx Home - Vastgoed Turkije

 • Woningverkoopstatistieken in januari 2023 in Turkije

  Volgens het Turkse Instituut voor de Statistiek (TUIK) zijn de huizenverkopen in januari met 10,6% gestegen ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Antalya nam de eerste plaats in bij de verkoop van huizen aan buitenlanders door 1592 huizen te verkopen. Na Russische staatsburgers, Iran met 526 woningen, Irak met 229 en Oekraïne met 157 woningen in de volgende rijen.

  Details

 • Kosten eigendomsakte in 2023

  Kosten eigendomsakte in 2023

  Details

 • Er zijn wijzigingen aangebracht in de Turkse staatsburgerschapswetten door onroerend goed te verwerven ter waarde van ten minste $ 400.000.

  Er zijn wijzigingen aangebracht in de Turkse staatsburgerschapswetten door onroerend goed te verwerven ter waarde van ten minste $ 400.000.

  Details

 • Soorten eigendomsakten (Tapu) in Turkije

  Soorten eigendomsakten (Tapu) in Turkije

  Details

 • Bellen energierekeningen in Turkije - OnyxHome

  Bellen naar energierekeningen in Turkije

  Details

 • Het verkrijgen van een certificaat van geen strafblad buiten Iran

  Hoe een strafbladcertificaat te krijgen buiten Iran (Istanbul, Ankara)

  Details

 • Voorwaarden voor het verkrijgen van een permanent verblijf in Turkije door de aankoop van een woning van minder dan $ 250.000

  Voorwaarden voor het verkrijgen van een permanent verblijf in Turkije bij de aankoop van onroerend goed van minder dan $ 250.000 Gezien het belang van het verkrijgen van een permanent verblijf voor sommige buitenlanders die in Turkije verblijven, zullen we deze kwestie vandaag behandelen. We kijken eerst naar het verschil tussen staatsburgerschap en permanent verblijf, en vervolgens hoe we dat kunnen vinden.

  Details

 • Tips voor het verkopen van onroerend goed gekocht door buitenlanders in Turkije

  Tips voor het verkopen van onroerend goed gekocht door buitenlanders in Turkije

  Details

 • Soorten beurzen in Turkije

  Turkije is een van de aantrekkelijke bestemmingen voor internationale studenten. Omdat de documenten die door dit land worden toegekend, zijn goedgekeurd door de meeste Europese en Amerikaanse landen. Het is dan ook een geschikte brug om de voortzetting van leven en werk over te dragen aan de beste landen ter wereld. Wat het publiek in de tussentijd misschien bezighoudt, is de hoogte van het collegegeld in Turkije. De aanvrager kan echter gratis of gedeeltelijk gratis in Turkije studeren door beurzen te ontvangen.

  Details

 • De laatste Turkse verblijfswet is op 1 december 2021

  Per 15 februari 2021 zijn de regels voor het opsturen van documenten voor het ontvangen van toeristische accommodatie gewijzigd en moet je persoonlijk naar de woning van je woonplaats gaan om de documenten op te sturen. Gaat door. . .

  Details

 • De laatste wijzigingen in de aankoopwetten van onroerend goed in Turkije in 2022

  De laatste wijzigingen in de aankoopwetten van onroerend goed in Turkije in 2022: De laatste wijzigingen in de wetgeving voor de aankoop van onroerend goed voor alle buitenlanders die in 2022 een aanvraag indienen om onroerend goed in Turkije te kopen, zijn gewijzigd. Deze wet stelt dat als een buitenlander onroerend goed in Turkije koopt, hij het in vreemde valuta (euro, dollar, enz.) moet kopen en hij de geïmporteerde valuta via Turkse banken aan de centrale bank moet verkopen en in ruil daarvoor Valuta...

  Details

 • Benodigde documenten om een rijbewijs om te zetten in een Turks rijbewijs

  Benodigde documenten om een rijbewijs om te zetten in een Turks rijbewijs Paspoort, Turkse verblijfskaart, rijbewijs van oorsprong, 6 foto's, diploma en diploma-afschriften Houd er rekening mee dat al deze documenten geldig moeten zijn.

  Details